Përshtypjet e studentëve

 •  
 

Harta

 
 

Post Tagged with: "kurs komunikimi ne anglisht"

 
 • Mirë se vini në vitin shkollor 2019-2020

  Mirë se vini në vitin shkollor 2019-2020

  Të gjithë fëmijët dhe adoleshtentët që kanë nisur udhëtimin e mrekullueshëm në botën e gjuhëve në New Age School, do ju tregojnë se përveç anglishtes apo gjermanishtes në këtë shkollë […]

   
 •  
 • Kurse komunikimi në anglisht

  Kurse komunikimi në anglisht

  Qasja komunikative e kursit kombinuar me materiale të përditësuara dhe të vendosura në situata reale, synojnë të krijojnë një mjedis gjuhësor të rehatshëm e nxitës për studentët duke i motivuar […]

   
 •  
 • Kid Time

  Kid Time

  Nëse deri tani e keni pas të vështirë të gjeni kujdesin e duhur për fëmijët tuaj PARA dhe PAS orarit të shkollës, tashmë na keni gjetur NE. Ky program u […]

   
 •  
 • Kurse matematike për fëmijë

  Kurse matematike për fëmijë

  Studentët tanë do ju bindin se matematika mund të jetë argëtuese. Bashkojuni grupeve tona dhe përforconi njohuritë tuaja me afrimin e fundvitit shkollor, si dhe mësoni e argëtohuni me shkathtësitë […]

   
 •  
 
 
 

Word of the Day

brouhaha

Word Formnoun
DefinitionLoud confused noise from many sources.
Synonymshubbub, katzenjammer, uproar
UsageThe judge tried in vain to silence the spectators and end the brouhaha in his courtroom.
 

Pëlqejeni faqen tonë në facebook

Facebook Pagelike Widget
 
 
 
 
Call Now ButtonNa telefononi