• Detyra praktike:

Me këto detyra të thjeshta dhe praktike do keni mundësi të vetëkontrolloni dijet tuaja të mësuara gjatë vijimit të niveleve përkatëse në New Age School. Zgjidhni nivelin dhe mësimin përkatës dhe plotësoni dy ose tri në ditë duke përsëritur njohuritë e vjetra e duke mësuar të tjera.

Beste Freunde A2.1

Beste Freunde A2.2

  • Mësime shtesë:

Në këtë faqe do gjeni një mundësi të shkëlqyer për të marrë mësime shtesë në dy nivele: fillestar dhe të mesëm. Mësimet janë të modeluara sipas temave të ndryshme kur për secilën temë do keni mundësi të praktikoni fjalët e reja, dëgjimin, dhe gramatikën. Përpos këtyre seksioneve, lojërat gjuhësore dhe testet do ju mundësojnë të argëtoheni duke mësuar dhe të kontrolloni njohuritë për secilin mësim.

Niveau 2

  • Lojëra gjuhësore:

Luani, argëtohuni dhe njëkohësisht mësoni edhe gjermanisht me këto lojëra fantastike.

Lustiges Gesicht

Mister Vegetable Head

Alphabet Connect

Zähle die Äpfel

  • Audio-libra:

Në lidhjet e mëposhtme do gjeni tregime me regjistrim audio për ju që të argëtoheni dhe të përmirësoni gjermanishten.

In 80 Tagen um die Welt

Die Abenteuer des Tom Sawyer: Tom Sawyer und Huckleberry Finn

20.000 Meilen unter dem Meer

Robinson Crusoe

Qëndroni në kontakt me mësimdhënësit tanë duke u dërguar pyetje apo çkado tjetër në emailin e tyre. Ja kontaktet e mësuesve:

Manushaqe Kelmendi

 

Kaltrina Canolli