Për një pagesë të përballueshme ju mund t’u jepni fëmijëve tuaj shansin të argëtohen dhe të përmirësojnë anglishten e tyre si edhe të hyjnë në botën e mrekullueshme të një gjuhe të re. Ata me siguri do argëtohen pa masë dhe do t’jua shpërblejnë këtë dhuratë me rezultatet e tyre befasuese. Çmimi i programit është 100€ për studentët e New Age School dhe 120€ për të tjerët. Regjistrimi deri më 15.06.2018.
10€ zbritje nëse pagesa kryhet deri më 31.05.2018. Çmimi përfshin gjithçka përpos drekës të cilën fëmijët duhet ta marrin me vete.

<<Kthehu                                                                                                                                                     Vazhdo>>