Përshtypjet e studentëve

  • New Age School është vendi i duhur për ata që duan të mësojnë gjuhë të reja dhe të krijojnë shoqëri. Me personelin e shkëlqyer dhe kurset e mirë-strukturuara, mësimi i një gjuhe të huaj s’ka qenë kurrë më i lehtë. Si rezultat i frekuentimit të NAS unë ia dola të ndërtoj bazament të fortë gjuhësor dhe i jam mirënjohës NAS për mundësitë e shumta që më ofroi mua dhe shumë studentëve të tjerë në Kosovë.

    10504862_10202342679355988_3836135456560806763_o

     

    Yll Salihu, Student i inxhinierisë kompjuterike, Universiteti i Bremenit, Gjermani
     
 

Harta

 
 
 

Lajme

 

Sistemi i Informimit të Studentëve