DITA 1*
Mix & Meet – Prezantimi, krijimi i grupeve; aktivitete dhe lojëra.
DITA 2
Handmade – Krijimi i origamit; punë dore; krijim dhe emërtim produktesh; ndërtime me lego.
DITA 3
Good, Better, Best – Turne sportesh të ndryshme.
DITA 4
Want a suggestion? Music – Fjalori muzikor; emërtimi i instrumenteve; krijimi i instrumenteve muzikore.
DITA 5
Naturebound – Piknik në natyrë.
DITA 6
I Found Me a Cook – Fjalori i gatimit dhe përbërësve; lojëra rreth recetave të gatimit; gatim me ndihmën e një shefi.
DITA 7
The Usual Suspects – Zbulim misteresh; kërkim thesaresh; formimi i puzzle-ve.
DITA 8
Experience IT – Prezantim mbi teknologjinë nga një specialist; përdorim i aplikacioneve; aktivitete praktike.
DITA 9
Keep Calm and Love English – Aktivitete mbi muzikën, sportin, kulturën, artin e shumëçka tjetër angleze.
DITA 10
Fly a Kite – Krijimi i balonave prej letre; lëshimi i balonave në natyrë.
DITA 11
Health Comes First – Ndihma e parë; aktivitete vetëdijësuese mbi shëndetin; yoga.
DITA 12
Green Thumb – Krijimi i një hapësire të gjelbër; mbjellje pemësh; aktivitete eko.
DITA 13
Born to be Wild – Argëtim në Parkun e Aventurave në Pejë.
DITA 14
Disco Dayz – Vallëzim me muzikë të viteve 70-80(mundësisht veshje me kostumet e atyre viteve); disco bingo; karaoke dhe sinkronizim buzësh me muzikën.
DITA 15
Around the World – Dokumentarë dhe vizita virtuale rreth botës; tradita të vendeve të ndryshme; qytetet e preferuara.
DITA 16
Don’t Sit to be Fit – Lojëra dhe argëtim në parkun e trampolinave Millenium në Ferizaj.
DITA 17
Symphony of Senses – Aktivitete dhe ushtrime mbi shqisat; lojëra.
DITA 18
Movie Star – Shikim filmi në Cineplex; diskutim mbi filmat; krijimi i filmave me celular.
DITA 19
Dive in the Fun – Argëtim dhe lojëra në pishinë.
DITA 20
Before We Say Goodbye – Prezantime përmbledhëse të kujtimeve; aktvivitete argëtuese; certifikimi.

* Për shkak të motit apo ndonjë arsyeje tjetër objektive, mund të ketë ndryshime në renditjen e aktiviteteve sipas ditëve.

<<Kthehu                                                                                                                                                     Vazhdo>>