Alegra Ahmetaj – “Nëna na regjistroi mua
dhe motrën në Akademi që të rrinim larg
teknologjisë.
Jam shumë e lumtur që isha këtu sepse
përveç argëtimit në udhëtime dhe mësimit
të gjermanishtes, mësova edhe shumë gjëra
të tjera që do i përdor në të ardhmen.”

                                                                                    Arrita Hoti – “Jam kënaqur shumë
në Akademinë e Gjuhës.
Kam vizituar shumë vende dhe kam kaluar
shumë mirë me shokët e shoqet.”

 

 

Reis Fetahu – “Unë kam kaluar
jashtëzakonisht mirë në
Akademinë e Gjuhës në New Age School.
Kemi bërë aktivitete interesante dhe
kemi mësuar shumë gjëra të reja.”

<<Kthehu                                                                                                                                                     Vazhdo>>