Qasja komunikative e kursit kombinuar me materiale të përditësuara dhe të vendosura në situata reale, synojnë të krijojnë një mjedis gjuhësor të rehatshëm e nxitës për studentët duke i motivuar ata të përdorin shpejt dhe lirshëm gjuhën. Kohëzgjatja e kursit prej 5 javësh dhe shpeshtësia prej 5 herë në javë e bëjnë kursin shumë praktik duke ndihmuar studentët të arrijnë shpejt objektivat gjuhësore.
Na kontaktoni ose regjistrohuni online.

 

Tags: , ,