Nëse deri tani e keni pas të vështirë të gjeni kujdesin e duhur për fëmijët tuaj PARA dhe PAS orarit të shkollës, tashmë na keni gjetur NE.

Ky program u ofron fëmijëve tuaj gjithçka që u nevojitet për ta ndierë sa më pak mungesën e prindërve – ndihmë me detyrat, aktivitete argëtuese, kujdes të vazhdueshëm e të kualifikuar, shoqërizim, ushqim të mirë e të mjaftueshëm, transport prej shkollës në shkollë, e mbi të gjitha ambient të sigurt si të ishin në shtëpi. Orari juaj i ngarkuar në punë, nuk do përbëjë më asnjë problem. Kujdesi ynë gjithëditor do ju mundësojë të punoni të qetë dhe do u ofrojë fëmijëve tuaj rehatinë dhe kujdesin e shtëpisë.

Për më shumë info, klikoni këtu.

 

Tags: , , , , , ,