Studentët tanë do ju bindin se matematika mund të jetë argëtuese. Bashkojuni grupeve tona dhe përforconi njohuritë tuaja me afrimin e fundvitit shkollor, si dhe mësoni e argëtohuni me shkathtësitë e reja që do ju mësojnë mësueset tona. Kurset mbahen 3 herë në javë nga 60 minuta për vetëm 20€ në muaj. Regjistrohuni online:

Formulari i regjistrimit

 

Tags: , , , , , , ,