Përshtypjet e studentëve

 • New Age School ofron mundësi françize për shkolla ekzistuese ose të reja të gjuhëve.Nëse doni që shkolla juaj e gjuhëve të bëhet pjesë e rrjetit të shkollave New Age School, ky është moment i duhur.
  Çfarë do të pëfitonte shkolla juaj nga kjo françizë?
  · Lehtësim në procesin e akreditimit të brendshëm dhe të jashtëm, të cilat ne tashmë i kemi kaluar me sukses;
  · Të qenit pjesë e një brand-i të njohur dhe cilësor siç është New Age;
  · Prezencë në gjithë Kosovën dhe mundësi më të madhe përfitimi;
  · Menaxhim të cilësisë dhe ruajtje të standardeve;
  · Marketing dinamik dhe mbarëvendor;
  · Trajnim dhe zhvillim i stafit;
  · Mbështjetje e vazhdueshme në të gjitha proceset akademike dhe menaxhuese;
  · Hartim i kurrikulës e plan-programeve dhe testimeve të brendshme dhe ndërkombëtare; etj.

   
 

Harta

 
 

Post Tagged with: "shkolle e akredituar e gjuheve prishtine"

 
 
 
 

Word of the Day

brouhaha

Word Formnoun
DefinitionLoud confused noise from many sources.
Synonymshubbub, katzenjammer, uproar
UsageThe judge tried in vain to silence the spectators and end the brouhaha in his courtroom.
 

Pëlqejeni faqen tonë në facebook

Facebook Pagelike Widget
 
 
 
 
Call Now ButtonNa telefononi