Përshtypjet e studentëve

 • Shkëputja nga mësimi dhe lënia në mëshirën e internetit dhe larg kujdesit rrezikon t’i pasivizojë fëmijët duke shkaktuar harresë të njohurive si edhe përtaci. Në të kundërt, të qenit pjesë e një grupi nën kujdesin e shkollës, si edhe pjesëmarrja në një program mësimor e argëtues të hartuar e zbatuar nga personel i kualifikuar e me përvojë, do t’u mundësojë fëmijëve tuaj të përsëritin njohuritë e mësuara, të mësojnë njohuri të reja, si edhe të argëtohen në një mjedis të sigurt.

  Vazhdo>>

   
 

Harta

 
 

Post Tagged with: "qendrim ditor"

 
 • Kid Time

  Kid Time

  Nëse deri tani e keni pas të vështirë të gjeni kujdesin e duhur për fëmijët tuaj PARA dhe PAS orarit të shkollës, tashmë na keni gjetur NE. Ky program u […]

   
 •  
 
 
 

Word of the Day

brouhaha

Word Formnoun
DefinitionLoud confused noise from many sources.
Synonymshubbub, katzenjammer, uproar
UsageThe judge tried in vain to silence the spectators and end the brouhaha in his courtroom.
 

Pëlqejeni faqen tonë në facebook

Facebook Pagelike Widget
 
 
 
 
Call Now ButtonNa telefononi