Përshtypjet e studentëve

 •  
 

Harta

 
 

Post Tagged with: "kurse matematike"

 
 • Mirë se vini në vitin shkollor 2019-2020

  Mirë se vini në vitin shkollor 2019-2020

  Të gjithë fëmijët dhe adoleshtentët që kanë nisur udhëtimin e mrekullueshëm në botën e gjuhëve në New Age School, do ju tregojnë se përveç anglishtes apo gjermanishtes në këtë shkollë […]

   
 •  
 • Kid Time

  Kid Time

  Nëse deri tani e keni pas të vështirë të gjeni kujdesin e duhur për fëmijët tuaj PARA dhe PAS orarit të shkollës, tashmë na keni gjetur NE. Ky program u […]

   
 •  
 • Kurse matematike për fëmijë

  Kurse matematike për fëmijë

  Studentët tanë do ju bindin se matematika mund të jetë argëtuese. Bashkojuni grupeve tona dhe përforconi njohuritë tuaja me afrimin e fundvitit shkollor, si dhe mësoni e argëtohuni me shkathtësitë […]

   
 •  
 • Kurse të matematikës

  Kurse të matematikës

  Këto kurse janë hartuar për të riforcuar njohuritë matematikore të studentëve universitarë si edhe nxënësve të shkollave fillore dhe të mesme. Programi i kurseve bazohet në programin mësimor përkatës. Instruktorët […]

   
 •  
 
 
 

Word of the Day

brouhaha

Word Formnoun
DefinitionLoud confused noise from many sources.
Synonymshubbub, katzenjammer, uproar
UsageThe judge tried in vain to silence the spectators and end the brouhaha in his courtroom.
 

Pëlqejeni faqen tonë në facebook

Facebook Pagelike Widget
 
 
 
 
Call Now ButtonNa telefononi