Përshtypjet e studentëve

 • Për të shfrytëzuar kohën e verës në mënyrë sa më kreative si edhe për t’u dhënë mundësi fëmijëve tuaj të shijojnë mrekullinë e një gjuhe të re, edhe këtë vit vijmë me programin Akademia e Gjuhës i cili do të mbahet prej 24 qershor deri 19 korrik 2019 për fëmijët prej 6 deri 15 vjeç.
  Gjatë një përiudhe 4 javore, fëmijët do të kenë mundësi të përmirësojnë njohuritë e tyre në gjuhën angleze përmes një programi mësimor mjaft të thjeshtëzuar dhe tërheqës, por edhe përmes aktivitetesh rekreative. Mësimi i njohurive të reja si edhe përforcimi i aftësive komunikative në gjuhën angleze do të shoqërohet me aktivitete argëtuese si edhe me udhëtime e prezantime. Ky program do t’u japë mundësi fëmijëve të përmirësojnë dukshëm komunikimin në gjuhën angleze dhe njëkohësisht të mësojnë më shumë nga kultura që mbart kjo gjuhë. Kombinimi i mësimit dhe rekreacionit do e bëjë këtë Akademi një përvojë tejet argëtuese dhe të dobishme për ta.

  <<Kthehu                                                                                                                                                     Vazhdo>>

   
 

Harta

 
 

Post Tagged with: "gjermanisht per femije"

 
 • Mirë se vini në vitin shkollor 2019-2020

  Mirë se vini në vitin shkollor 2019-2020

  Të gjithë fëmijët dhe adoleshtentët që kanë nisur udhëtimin e mrekullueshëm në botën e gjuhëve në New Age School, do ju tregojnë se përveç anglishtes apo gjermanishtes në këtë shkollë […]

   
 •  
 • Kid Time

  Kid Time

  Nëse deri tani e keni pas të vështirë të gjeni kujdesin e duhur për fëmijët tuaj PARA dhe PAS orarit të shkollës, tashmë na keni gjetur NE. Ky program u […]

   
 •  
 • Gjermanisht për fëmijë dhe adoleshentë

  Gjermanisht për fëmijë dhe adoleshentë

  Me përhapjen dhe forcën e gjuhës gjermane, fëmijët tuaj do përfitonin shanse të jashtëzakonshme për të ardhmen e tyre nëse do e mësonin sa më parë këtë gjuhë. Janë të […]

   
 •  
 
 
 

Word of the Day

brouhaha

Word Formnoun
DefinitionLoud confused noise from many sources.
Synonymshubbub, katzenjammer, uproar
UsageThe judge tried in vain to silence the spectators and end the brouhaha in his courtroom.
 

Pëlqejeni faqen tonë në facebook

Facebook Pagelike Widget
 
 
 
 
Call Now ButtonNa telefononi