Përshtypjet e studentëve

 •  
 

Harta

 
 

Post Tagged with: "femije"

 
 • Zbritje me rastin e 7 marsit

  Zbritje me rastin e 7 marsit

  Me rastin e 7 marsit dhe 16 vjetorit të themelimit të New Age School kurset e gjuhëz angleze për fëmijë dhe të rritur do jenë 30% më lirë. Nuk ka […]

   
 •  
 • Kid Time

  Kid Time

  Nëse deri tani e keni pas të vështirë të gjeni kujdesin e duhur për fëmijët tuaj PARA dhe PAS orarit të shkollës, tashmë na keni gjetur NE. Ky program u […]

   
 •  
 • Kurse matematike për fëmijë

  Kurse matematike për fëmijë

  Studentët tanë do ju bindin se matematika mund të jetë argëtuese. Bashkojuni grupeve tona dhe përforconi njohuritë tuaja me afrimin e fundvitit shkollor, si dhe mësoni e argëtohuni me shkathtësitë […]

   
 •  
 
 
 

Word of the Day

brouhaha

Word Formnoun
DefinitionLoud confused noise from many sources.
Synonymshubbub, katzenjammer, uproar
UsageThe judge tried in vain to silence the spectators and end the brouhaha in his courtroom.
 

Pëlqejeni faqen tonë në facebook

Facebook Pagelike Widget
 
 
 
 
Call Now ButtonNa telefononi