Përshtypjet e studentëve

 • Ky është kursi ideal nëse synoni të dëgjoni pa e humbur fillin e bisedës, të flisni me vetëbesim dhe të komunikoni qartë. Kursi i komunikimit do t’ju ndihmojë të përmirësoni të gjitha aspektet e të folurit anglisht. Ne do ju mësojmë më tepër sesa fjalë dhe shprehje – do ju ndihmojmë të mësoni të flisni rrjedhshëm gjuhën që ju duhet në situata dhe rrethana të ndryshme. Përmes temave relevante dhe aktuale, studentët do praktikojnë situata të jetës reale që u mundëson kapërcim të pengesave në komunkim brenda një kohe shumë të shkurtër. Për të gjithë ata që duan ta përdorin anglishten në mjedis pune apo për komunikim të përditshëm, ky është kursi i duhur. Nivelet variojnë nga A1 deri B2.
  Kursi mbahet çdo ditë jave nga 120 minuta për 5 javë. Tekste bashkëkohore të pajisura me paketa multimediale. Certifikimi është i akredituar. Kontaktoni qendrën tonë më të afërt:
  NAS1: Rr.Agim Ramadani, Nr.30, Prishtinë,Tel: 038 246 100, Cel: 044/049 584 895
  NAS2: Rr. Nazim Gafurri, Nr.16, Prishtinë, Tel: 038 246 200, Cel: 045/049 34 34 76
  NAS3: Rr. Zija Shemsiu, U3H2 Nr.10, Prishtinë, Cel: 044/049 56 49 36

   
 

Harta

 
 

Te zgjedhura

 
 • Kurs i paradites për anglishte të përgjithshme

  Kurs i paradites për anglishte të përgjithshme

  Kjo ofertë për kurse të gjuhës angleze për të rritur vlen vetëm për kurset e paradites deri në orën 14.00. Ky program ofron 6 nivele të gjuhës angleze të cilat […]

   
 •  
 • Gjermanisht për të rritur

  Gjermanisht për të rritur

  Përmes këtyre kurseve studentët kanë mundësi që në një kohë të shkurtër të aftësohen në gjuhën gjermane sipas nivelit të zgjedhur. Metoda e zgjedhur, qasja funksionale, fokusohet tek përmirësimi i […]

   
 •  
 • Gjermanisht për fëmijë dhe adoleshentë

  Gjermanisht për fëmijë dhe adoleshentë

  Me përhapjen dhe forcën e gjuhës gjermane, fëmijët tuaj do përfitonin shanse të jashtëzakonshme për të ardhmen e tyre nëse do e mësonin sa më parë këtë gjuhë. Janë të […]

   
 •  
 • Mundësi Françize

  Mundësi Françize

  New Age School ofron mundësi françize për shkolla ekzistuese ose të reja të gjuhëve.Nëse doni që shkolla juaj e gjuhëve të bëhet pjesë e rrjetit të shkollave New Age School, […]

   
 •