Mos e humbisni këtë rast për të regjistruar fëmijët tuaj në një nga kurset e gjuhës angleze për fëmijë dhe adoleshentë. Zbritja vlen për ata që regjistrohen për herë të parë.

 

Tags: , , , , , ,