Kurse përgatitore për provimet e Cambridge Assessment English (çertifikim i detyruar si kusht për pranimin në Master dhe Doktoraturë)

Tashmë këto provime janë pranuar edhe nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë e Republikës së Kosovës, si kusht për pranimin në nivelin Master dhe Doktoraturë.
Përpos faktit që, ndryshe nga IELTS apo TOEFL, këto certifikime nuk kanë afat skadimi, ato pranohen nga 25.000 universitete, kompani dhe qeveri në gjithë botën dhe rreth 5.5 milion njerëz certifikohen çdo vit me këto certifikata.

New Age School ju ofron mundësinë për t’u përgatitur për këto provime si edhe të gjitha informatat dhe lehtësitë në lidhje me regjistrimin, pagesën dhe testimin.

Ju kujtojmë se datat më të afërta për këto provime janë:

PET (B1), 27 shkurt 2020 (afati i regjistrimit dhe pagesës deri më 23 janar 2020)

KET/PET/FCE (A2/B1/B2), 7 mars 2020 (afati i regjistrimit dhe pagesës deri më 3 shkurt 2020)

Na konkaktoni sa më parë në qendrat tona ose regjistrohuni online përmes këtij formulari.

 

 

 

 

 

Tags: , , , , , ,