Prej ditëlindjes sonë, në 7 mars 2004, e deri sot kemi ndihmuar mijëra fëmijë, studentë dhe profesionistë të mësojnë gjuhë të reja. Falë edhe ndihmës sonë mijëra fëmijë flasin dhe mendojnë në gjuhë të huaj; mijëra studentë shfrytëzojnë literaturë, japin provime dhe shkruajnë disertacione në gjuhë të huaj; dhe mijëra profesionistë i kanë rritur mundësitë e tyre për karrierë më të mirë.  Me standardet tona të certifikuara dhe gjithmonë në rritje dhe me dashurinë e përbashkët për gjuhët e huaja, do vazhdojmë të jemi pranë jush për t”ju ndihmuar të arrini synimet tuaja!